¡Hola!

Ik ben Paola van Eijck-Molina. Ik kom uit Guayaquil-Ecuador, Zuid-Amerika. Ik woon sinds augustus 2008 in Nederland. Inmiddels heb ik Staatsexamen NT2 niveau II behaald.

Ik heb de laatste jaren een passie ontwikkeld voor het onderwijzen van mijn moeder taal, Spaans dus!

Dit onderwijs ik met heel veel plezier en succes vanaf 2010 in Enschede en omgeving. Ik verzorg Spaanse lessen aan particulieren en de zakelijke markt op alle niveaus, van beginners tot vergevorderde, zowel individueel als in groepsverband.

Daarnaast werk ik als freelance voor een taalinstituut en ben docente Spaans op een basis school in Enschede. Ik volg de opleiding voor Docenten Spaans van het “Instituut Cervantes” te Utrecht. Mijn uitgang’s punt is: Iedereen kan Spaans leren, omdat er voor iedereen een geschikte les methode is. Ik vind het geweldig dat mensen na 3 maanden in mijn moeder taal zich kunnen redden. Dit geef mij veel voldoening!

Graag …Hasta la vista!

"Ik zou iedereen de lessen van Paola aan kunnen raden! Ze biedt cursussen aan op ieder niveau en in alle soorten en maten! Ik heb zelf individuele lessen bij haar gevolgd op de basis van schrijven en spreken te leren. Door de een-op-een lessen is alles specifiek op jou gericht en leer je supersnel de spaanse taal. Buiten dat is Paola ontzettend vakkundig, flexibel, geduldig en positief! Ze stelt je volledig op je gemak en is inmiddels erg ervaren in het geven van spaanse les. Ik ben altijd met veel plezier naar haar lessen gegaan en heb in korte tijd heel veel geleerd"

Door M GR op 11 mei '13  |  5 jaar actief op Marktplaats


"Ik heb uitstekende hulp gehad van Paola bij het verbeteren van mijn Spaans en heb daardoor uiteindelijk alle Spaanse tentamens en
mondelingen van mijn opleiding makkelijk gehaald"

Door Charel op 20 nov. '12  |  7 jaar actief op Marktplaats